Contact en samenwerken

Contact en samenwerken

Wandelverslagen, reizen, solo-hikes en andere blogs

Kan ik jou tot dienst zijn met mijn reisverslagen, wandelavonturen, solo-hikes en andere artikelen om bijvoorbeeld gemeentes, natuurgebieden, trekpleisters of juist onontdekte parels in de buurt onder de aandacht te brengen? Ik schrijf heel graag over mijn wandelingen, trektochten en andere avonturen en ga graag met anderen in gesprek om elkaar hierin verder op weg te helpen.

In gesprek en verbinding met elkaar

Ik vind het belangrijk om in gesprek te blijven met anderen. Om te horen waar de wensen, vragen of zorgen liggen, of welke onderwerpen er nu leven. Lijkt het je leuk om daar op de één of andere manier een bijdrage aan te leveren?

Kom langs als podcast gast

Wil je graag eens te gast in mijn podcast ‘Uit het leven gegrepen’ om je verhaal te doen?

Samen ondernemen vanuit het hart

Ben je ook een gepassioneerde lokale (zorg)ondernemer die graag aan alternatief biedt voor het huidige systeem en wil je graag eens sparren over mogelijkheden tot samenwerking?

Aan de slag bij Jij bent in Zicht voor

Of heb je een inhoudelijke vraag, zorgen, of simpelweg motivatie om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling, of op weg naar een betere gezondheid en een fijner leven? Dan kun je contact opnemen met mijn praktijk: Jij bent in Zicht voor (spirituele) coaching, leefstijlcoaching, personal training en meer. Voor volwassenen. Ik ben bereikbaar via info@jijbentinzicht.com en via 06-34137681.

Andere mogelijkheden

In het verleden (2014) heb ik regelmatig samengewerkt met namen zoals de Bibliotheek Nederland, Mamaloesbabysjop, Lovely Flavours, Dreumesenzo en artikelen geschreven voor tijdschrift Kinderen en de bijlage PS van Het Parool.

Samenwerking in de vorm van meeschrijven, gastblogs, uitproberen van producten of adverteren zijn een aantal voorbeelden van de mogelijkheden. Ook reviews en winacties behoren tot de mogelijkheden.

Of heb je een heel ander idee om de samenwerking op te zoeken of contact op te nemen? Ik hoor het graag!